Premianții din Valea Râmnicului și Oreavul au dat mâna cu primarul. Marian Galbenu le-a înmânat diplome și premii

0

Elevii de clasa a VIII-a de la Școlile Gimnazile din comuna Valea Râmnicului și satul Oreavu și-au luat rămas bun de prietenii din clasele mai mici dar și de la cadrele didactice. Primarul a fost, ca de obicei, alături de ei.

Centrul Cultural din comuna Valea Râmnicului i-a găzduit pe elevii claselor a VIII-a, alături de care au fost și cadrele didactice și directorul Școlii Gimnaziale Valea Râmnicului, profesor Simona Ilie. Cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local a fost organizată și o festivitate în cadrul căreia, elevii cu media de 9,60 și 10 au fost premiați pentru rezultatele deosebit de bune obținute la învățătură.

,,Emoții, zâmbete timide, mândrie, prietenie, entuziasm … asta au emanat elevii clasei a VIII-a Valea Râmnicului și Oreavul, în cadrul festivității de premiere.

Ne mândrim cu școlile noastre, elevii acestora, doamnele și domnii profesori, învățători, educatori.

Vă urăm mult succes ! Nu uitați că acești ani au fost doar o etapă din viața voastră. Urmează să deschideți un nou capitol al acesteia…

Doamnele diriginte au ținut discursuri emoționante și s-au despărțit cu greu de cei pe care i-au călăuzit în toți acești anu.,, a declarat primarul comunei Valea Râmnicului, inginer Marian Galbenu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!