Primele declarații ale noului premier al României. Ce măsuri va lua Marcel Ciolacu

0

Nicolae-Ionel Ciucă și-a dat demisia. Președintele Klaus Iohannis l-a poftit astăzi, respectuos, în scaunul de Premier al României, pe buzoianul Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat. 

,,Am reușit să găsim soluțiile pentru a stopa greva din învățământ. Anul școlar se va încheia cu bine, iar toate examenele se vor desfășura cum trebuie. Voi continua să mă văd în această săptămână cu liderii de sindicat și cu ministrul Muncii pentru a finaliza grilele de salarizare din Educație, astfel încât toate promisiunile făcute profesorilor să fie îndeplinite.,,declara Marcel Ciolacu în urmă cu câteva ore.

,,Îmi doresc ca noul Guvern al României să fie despre economie și reforme. Îmi asum cu toată responsabilitatea faptul că România are nevoie de aceste reforme și de Programul Național de Redresare și Reziliență. Locul României este în Uniunea Europeană și în NATO. Indiferent cât caută unii să ducă România către alte direcții, drumul României este unul sigur și cu o stabilitate politică, devine o certitudine.,, a declarat în urmă cu doar două ore noul Premier al României, Marcel Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!