Activități cu tinerii din mediul rural

0
Un eveniment dedicat tinerilor din regiunea Sud-Est se va desfășura sâmbătă 17 iunie, de la ora 12:00, la Centrul de Tineret FORTES din Râmnicu Sărat.
,,RITM IN ACȚION,, este o activitate la care pot participa tineri din mediul rural care învață în Râmnicu Sărat sau locuiesc în comunele din județul Buzău sau din Regiunea Sud-Est cu vârsta cuprinsă între 14 ani și 28 ani.
,,Rețeaua RITM sau Rețeaua Informală a Tinerilor din Mediul Rural este o structură informală, fără personalitate juridică, creată sub umbrela programului European Youth Village, care își propune să crească gradul de reprezentare al tinerilor din mediul rural în procesul de luare a deciziilor, atât la nivel local, județean, regional, dar mai ales la nivel național. În cadrul activității vom discuta despre RITM – Rețeaua Informală a Tinerilor din Mediul Rural și despre programul @europeanyouthvillage .
Îți vom spune cum poți să te implici și tu și ce oportunități de participare dezvoltăm pentru tinerii din mediul rural. De asemenea, te invităm o cafenea publică în care vom dezbate despre “Cum conectăm tinerii din mediul rural din județul Buzău?”,, a declarat Florin Ceparu, coordonatorul Europe Direct Râmnicu Sărat.
 Ca urmare a participării, toți tinerii vor primi un Certificat YouthPass recunoscut la nivel european.
Activitatea este organizată în cadrul proiectului ,,RITM UP,, coordonat de Guvernanța programului European ,,Youth Village,, Asociația ,,Go Free,, și Asociația pentru Dezvoltare Activă, cu sprijinul programului Erasmus+ , având ca partener local Centrul Europe Direct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!