Mesaje de susținere pentru noul premier al României

0

Reprezentanții unor instituții de interes public din județul Buzău, membri de onoare în P.S.D. l-au felicitat public pe noul Prim-ministru al României Marcel Ciolacu. Printre ei se numără și președintele C.J. Buzău. ,,Am toată încrederea că țara noastră a intrat astăzi într-o nouă etapă, o etapă a politicilor și proiectelor asumate, a reformelor făcute pentru binele fiecărui român!,, a transmis Petre Emanoil Neagu.

,,Poporul este format din oameni simpli care trăiesc viața altfel decât câțiva privilegiați ai vremii, iar primul ministru Marcel Ciolacu cunoaște realitatea și nevoile oamenilor! Un discurs care a ajuns la fiecare român! Am încredere!,, a transmis subprefectul de Buzău Mihail Gabriel Ilie.

,,Președintele PSD Marcel Ciolacu este noul premier al României! Pentru noi, buzoienii, această alegere reprezintă, deopotrivă o onoare și un mare succes! Felicitări, domnule prim-ministru Marcel Ciolacu și mult succes în implementarea tuturor măsurilor pentru un viitor mai bun!,, a transmis subprefectul Constantin Cristea.

,,Felicitări domnului prim-ministru Marcel Ciolacu! Viitorul unei țări și al oamenilor ce trăiesc acolo este conturat de cei aflați la conducere. Am toată încrederea că țara noastră a intrat astăzi într-o nouă etapă, o etapă a politicilor și proiectelor asumate, a reformelor făcute pentru binele fiecărui român! Ca buzoian, bucuria de astăzi este cu atât mai mare cu cât prim-ministrul României, domnul Marcel Ciolacu, ne-a demonstrat în nenumărate momente că este un lider cu viziune ce poate așeza o țară acolo unde îi este locul pe harta dezvoltării!,, a transmis președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.
,,Ieri s-a petrecut un eveniment istoric pentru Buzău!
Avem un prim-ministru al Guvernului României, domnul Marcel Ciolacu și un viceprim-ministru, domnul Cătălin Predoiu, din Buzău! Iată că, după 105 ani de la guvernarea de sacrificiu a lui Alexandru Marghiloman, vine un alt buzoian care preia destinul țării în vremuri foarte grele! Am încredere că noul Guvern, condus de domnul prim-ministru Marcel Ciolacu, va lua toate măsurile necesare pentru ca românii să trăiască mai bine, iar România să-și capete locul pe care și-l merită între statele lumii. Felicitări domnule Marcel Ciolacu, felicitări domnule Cătălin Predoiu! Buzăul și buzoienii sunt alături de voi! Mult succes!,, a transmis și primarul Buzăului, Constantin Toma.
,,Astăzi este una dintre cele mai onorante zile pe care am trăit-o ca reprezentantul dumneavoastră în Parlamentul României. Pentru că, astăzi, am avut onoarea ca întreaga încredere și tot sprijinul pe care ni le-ați acordat să fie transmise mai departe unui OM care știu că își iubește poporul și țara și va face totul pentru ca dumneavoastră să nu vă mai pierdeți niciodată credința într-un prezent și viitor pe care le meritați pe deplin.
Un OM care, în calitate de prim-ministru, știe că responsabilitatea primită înseamnă responsabilitatea față de fiecare dintre dumneavoastră, care crede cu toată tăria în această țară, care își onorează angajamentele, care nu va precupeți niciun efort pentru ca speranțele pe care ni le-ați încredințat să devină certitudine și pentru care aspirațiile dumneavoastră îi sunt misiune.
Un OM capabil să facă din Guvernul României Guvernul tuturor românilor!
Și, da, știu! Va fi mult de muncă, sunt multe probleme și provocări, însă mai știu că, de astăzi, nimeni nu mai este singur.
Felicitări, domnule Prim-ministru Marcel Ciolacu ! Aveți alături de dumneavoastră întreaga echipă PSD și pe toți românii!,, a transmis senatorul P.S.D. de Buzău, Liliana Sbîrnea.
,,Este o onoare imensă să vedem cum Buzăul continuă să producă lideri remarcabili. Marcel Ciolacu este al doilea prim-ministru pe care îl dă Buzăul, după Alexandru Marghiloman. 
Noul Guvern al României are pe agendă trei mari priorități: promovarea principiului de echitate în plan social și economic, susținerea producției românești și absorbția accelerată a fondurilor europene din PNRR și din fondurile de coeziune.,, a transmis deputatul P.S.D. de Buzău Romeo-Daniel Lungu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!