Competiție națională de volei pe ,,plajă,, la Râmnicu Sărat

0

În perioada 22-25 iunie 2023, în zona din spatele Primăriei Râmnicu Sărat se va desfășura Turneul național ,,Râmnicu Sărat Beach Volleyball Open,, 2023. Organizatorii au dat start la pregătiri.

Râmnicenii sunt așteptați timp de patru zile, începând de joi 22 iunie până duminică 25 iunie să asiste la una dintre cele mai importante competiții de volei pe plajă organizate în România, ,,Râmnicu Sărat Beach Volleyball Open,,.

Vor participa peste 20 de echipe de fete și băieți din toată țara.

Joi, competiția începe în jurul orei 15:00.

Prezent în weekend la primele demersuri privind amenajarea locului de desfăşurare, administratorul public al municipiului Râmnicu Sărat, Florin Ceparu, transmite : ,,De mâine pornim amplasarea terenului de volei pe nisip în zona din spatele primăriei. Ieri, terenul a fost marcat de către echipa de organizare, iar astăzi a fost delimitată cu garduri zona terenului. Mâine se amplasează fileul și se aduce nisipul.,,.

Competiția este organizată de Primărie în colaborare cu C.S.M. , Europe Direct, Centrul Cultural ,,Florica Cristoforeanu și Federația Română de Volei,,.

UPDATE

Zona din spatele Primăriei Râmnicu Sărat, unde se va desfășura, începând de mâine, Turneul național ,,Râmnicu Sărat Beach Volleyball Open,, 2023, a fost amenajată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!