Primarul Ion Gherghiceanu și vicepreședintele C.J. Buzău alături de Montana Pătârlagele

0
Stadionul Delta din Tulcea a găzduit sâmbătă 17 iunie 2023, manșa tur a barajului pentru accesul în Liga 3. Hamangia Baia, campioana județului Tulcea, s-a confruntat în weekend cu echipa Montana Pătârlagele. 
Printre suporterii echipei Montana Pătârlagele, a fost și primarul orașului Pătârlagele. Ion Gherghiceanu a fost însoțit de vicepreședintele Consiliului Județean Buzău, Adrian Petre Robert.
,,Astăzi sunt alături de echipa de fotbal „Montana Pătârlagele” în barajul de promovare pentru liga a III-a.
Meciul tur pentru calificare are loc pe Stadionul „Delta Tulcea”, iar săptămâna viitoare vă așteptăm în număr cât mai mare pe Stadionul „Montana Pătârlagele” pentru susținerea echipei locale în meciul retur.,, transmitea primarul orașului Pătârlagele, Ion Gherghiceanu.
,,Mult succes, dragi jucători ai echipei Montana Pătârlagele! Știu că aveți talentul, determinarea și puterea să faceți din meciul de baraj pe care îl disputați astăzi la Tulcea unul memorabil care să vă aducă în Liga a 3-a! Buzăul și buzoienii vă susțin și sunt alături de voi, campionilor!,, transmitea Adrian Petre Robert.
Alături de echipa Montana Pătârlagele și de autorități, în gradene, au fost peste 100 de suporteri din Pătârlagele.
Scorul final al meciului a fost 1-0 pentru Hamangia Baia.
Două goluri ale echipei Montana Pătârlagele au fost anulate de brigada de arbitri. Unul pe motiv de offside iar cel de-al doilea, pe motiv de fault în atac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!