Proiecte în derulare la Valea Salciei. Dorin Gavrilă a gestionat cu brio situația

0

Viceprimarul comunei Valea Salciei, Dorin Gavrilă, a continuat să se ocupe de proiectele U.A.T. demarate de fostul primar Marian Mușat și a obținut finanțare prin P.N.R.R. pentru alte două proiecte de real interes pentru comună.

Dorin Gavrilă a preluat în 2021 sarcinile primarului, deoarece, la momentul respectiv, primarul Marian Mușat care câștigase cel de-al șaselea mandat, a renunţat la funcţie pentru a se angaja inspector la Curtea de Conturi Vrancea.”Proiectele începute şi cele gândite pentru viitor vor fi duse mai departe de viceprimar şi echipa din Primărie. Cât timp vor dori să facă lucruri frumoase şi bune pentru localitate vor beneficia de sprijinul meu, dacă îl doresc. (…) Spun aceste lucruri deoarece în scurt timp după promovarea unui concurs nu voi mai fi primar, dar voi rămâne locuitor al comunei şi voi ajuta pe oricine îmi va cere sprijinul”, a transmis la momentul respectiv Marian Muşat.
Dorin Gavrilă a gestionat cu brio situația
Nu numai că a continuat proiectele demarate de fostul primar Marian Mușat dar a inițiat și alte proiecte. Nu demult, a obținut și finanțare pentru două proiecte de interes public ce se îndreaptă încet dar sigur spre faza de scoatere la licitație, în vederea stabilirii firmei ce se va ocupa de executarea lucrărilor.
Este vorba despre reabilitarea termică și energetică a Școlii din satul Modreni, proiect în valoare de 12 miliarde de lei vechi și a Primăriei Valea Salciei, proiect în valoare de 7 miliarde de lei vechi.
Ambele proiecte sunt acum în faza de achiziționare a proiectului tehnic.
,,Sper ca în toamnă, în octombrie cel târziu, să se monteze panourile fotovoltaice.,, a declarat Dorin Gavrilă. 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!