Ei sunt câștigătorii turneului de volei organizat la Râmnicu Sărat

0

Turneul de volei pe plajă Beach Volleyball Open 2023 Râmnicu Sărat a luat sfârșit. Echipele câștigătoare au fost premiate.

Competiția organizată de Primăria Râmnicu Sărat în colaborare cu C.S.M. , Europe Direct, Centrul Cultural ,,Florica Cristoforeanu,, și Federația Română de Volei,, s-a desfășurat în perioada 22-25 iunie 2023 la Râmnicu Sărat.

Pe primul loc, cu o performanță uimitoare, s-a situat echipa CSU HYGIENUM Galați, reprezentată de jucătoarele Raileanu Adriana și Milea Diana.

Echipa CS UVT Timișoara, reprezentată de jucătoarele Brehuiescu Naomi și Popa Denisa, a obținut locul al doilea.

Pe locul al treilea, echipa CSU ASE București, cu jucătoarele Bacșiș Roxana și Poleac Hana.

CSM Constanța încheie pe podium la Râmnicu Sărat Beach Volleyball Open 2023, cu două echipe, și obține primele trofee în Beach Volley.

Prezentă pe tabloul masculin de la primul turneu de Beach Volley din acest sezon, CSM Constanța a ajuns în Finala Mare a competiției cu echipa formată din Cosmin Ghimeș și Alexandu Muscină, obținând locul 2.

Pe locul 3 s-au clasat Eduard Popa și Andrei Grigore. Cele două echipe constănțene s-au și întâlnit de altfel pe tablou, în drumul spre finală, Popa și Grigore cedând în fața colegilor de la CSM Constanța, Ghimeș și Muscină. Tot în cadrul turneului au fost prezenți și Andrei Druță cu Pavel Dragoș.

Pentru CSM Constanța, acestea sunt primele trofee obținute în voleiul pe plajă, la o competiție, argint prin Cosmin Ghimeș și Alexandru Muscină și bronz prin Eduard Popa și Andrei Grigore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!