Directori de instituții deconcentrate din Buzău, convocați de Prefectură

0

Directorii a patru instituții publice deconcentrate din Buzău au fost chemați în Sala “Dimitrie Filipescu” a Consiliului Judeţean Buzău, să prezinte rapoartele de activitate, în cadrul ședinței Colegiului Prefectural, ce a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

Ședința a avut loc în data de 28 iunie 2023. Patru directori de instituții publice deconcentrate au fost chemați la raport. Iată cele patru punte aflate pe ordinea de zi :

1. Informare privind stadiul realizării indicatorilor statistici și evoluția pieței muncii în județul Buzău, stadiul acordării subvențiilor ce se cuvin angajatorilor în cadrul proiectelor derulate la nivelul AJOFM Buzău PRO ACCES 3, ACTINEET sRMPD, PRO ACCES 4, prezentată de Tociu Ionel, director executiv Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Buzău.

2. Informare privind serviciile medicale cuprinse în pachetul minimal, prezentată de Oncel Eliza Roxana, director general Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Buzău.

3. Starea infracțională și contravențională în pădurile de stat administrate de Direcția Silvică Buzău – informare cu privire la măsurile luate pentru reducerea presiunii asupra pădurilor, prezentată de Moiseanu Constantin, director Direcţia Silvică Buzău.

4. Informare cu privire la stadiul înregistrărilor sistematice ale imobilelor în județul Buzău, prezentată de Florescu Elena Viorica, director Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Buzău.

,,Menținem ritmul la Instituția Prefectului -Județul Buzău : în cadrul ședinței Colegiului Prefectural au fost prezentate rapoartele de analiză a activității a 4 instituții publice deconcentrate: Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Buzău, ️Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Buzău, ️Direcţia Silvică Buzău și ️Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Buzău. Am încheiat săptămâna prin coordonarea ședinței de Dialog Social și participarea în cadrul Comisiei Județene de Fond Funciar. Mă bucur că am reușit să ajung pentru câteva momente și la noul Centru Medical AMA Med deschis în Buzău. Mulțumesc, doamnei doctor Nadia Oprea pentru invitație! Succes!,, a transmis subprefectul de Buzău, Mihail Gabriel Ilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!