Dan Ulmeanu: ,,Este o evoluţie evidentă! S-a început timid cu laparoscopia, laparoscopia a depăşit momentul de bază … este un pas înainte …,,

0

EVOLUŢIE SPECTACULOASĂ LA SECŢIA CHIRURGIE A SPITALULUI DIN RÂMNICU SĂRAT

 

 

După câteva workshop-uri organizate şi desfăşurate la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, conf. univ. dr. Dan Ulmeanu este de părere că ,, … lucrurile se schimă şi se schimbă în bine … ,, pe secţia chirurgie a cărei şef este medicul Adnan Al Aloul.  ,,… acum ne întoarcem pentru a şlefui chirurgia laparoscopică adresată defectelor peretelui abdominal şi vom reveni foarte probabil şi pentru a consolida progresele făcute în chirurgia colorectală de această minunată echipă.,, a transmis conf. univ. dr. Dan Ulmeanu.

 

Astăzi, o parte dintre cei prezenţi au vizionat în direct, pe monitoare, din sala de conferinţe a Spitalului, trei intervenţii chirurgicale laparoscopice. Mâine vor viziona alte patru operaţii de acest gen.

 

Workshop-ul are ca temă ,,Tratamentul chirurgical laparoscopic al defectelor peretelui abdominal,,. Este un eveniment foarte important susținut de renumitul medic Adnan Al Aloul, șeful secției de chirurgie a Spitalului Municipal Râmnicu Sărat și coordonat de conf. univ. dr. Dan Ulmeanu, președinte al Asociației Române pentru Chirurgie Endoscopică și alte Tehnici Intervenționale și al Clubului Român de Hernie şi se desfăşoară timp de trei zile, în perioada 01-03 Martie 2024, la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.

 

 

Cu profesionalism, perseverenţă şi dăruire, lucrurile se schimbă în bine

 

De la prima oră a dimineţii, şeful secţiei chirurgie, medicul Adnan Al Aloul a primit cu braţele deschise atât medicii din afara Spitalului Municipal , din ţară şi din Chişinău, cât şi asistentele venite cu ei dar şi studenţii invitaţi să ia parte la workshop.

 

Coordonatorul workshop-ului, conf. univ. dr. Dan Ulmeanu a apreciat, într-un interviu acordat Agenţiei de ştiri ..Lexpress.ro,, faptul că la Râmnicu Sărat, în ceea ce priveşte secţia chirurgie a cărei şef este medicul Adnan Al Aloul, lucrurile s-au schimbat vizibil în bine.

 

,,Liderul incontestabil este doctorul Adnan … trebuie să recunosc că, venind de mai multe ori aici, am observat cum lucrurile se schimă şi se schimbă în bine … acum venim cu bucurie pentru a constata progresele şi pentru a consolida ceea ce echipa deja a realizat … 

Este o evoluţie evidentă! S-a început timid cu laparoscopia, laparoscopia a depăşit momentul de bază … este un pas înainte … acum ne întoarcem pentru a şlefui chirurgia laparoscopică adresată defectelor peretelui abdominal şi vom reveni foarte probabil şi pentru a consolida progresele făcute în chirurgia colorectală de această minunată echipă.,, a transmis conf. univ. dr. Dan Ulmeanu.

 

 

Cum sfinţeşte omul locul, explică pentru ,,Lexpress.ro,, chiar conf. univ. dr. Dan Ulmeanu.

 

 

După chirurgia laparoscopică urmează chirurgia robotică.

Dr. Adnan Al Aloul, șeful secției chirurgie – despre workshop-ul organizat la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!