I.P.J. Buzău a oferit flori şi mărţişoare şoferiţelor

0

În această dimineaţă, polițiștii rutieri buzoieni au respectat tradiția și au marcat Ziua Mărţişorului prin oferirea de simboluri ale primăverii doamnelor şi domnișoarelor participante la traficul rutier.

Polițiștii au profitat de ocazie și au desfășurat o activitate informativă, pentru prevenirea accidentelor de circulație, pe raza municipiului Buzău, la care au participat și reprezentați ai Registrului Auto Român.

În mod inedit, și-au manifestat dorința de a se alătura polițiștilor în activitățile dedicate de 1 martie elevii Liceului Tehnic Buzău.

De această dată, au fost vizate doamnele şi domnişoarele aflate la volan, care au fost „trase pe dreapta” şi „sancționate” cu mărțișoare.
Pe lângă mărțișoare și flori, poliţiştii au oferit participantelor la trafic și recomandări vizând conduita preventivă la volan și obligativitatea respectării prevederilor legislaţiei rutiere.

Poliţiştii rutieri care au participat la această acţiune, ce constituie deja o tradiție, le urează tuturor participanţilor la traficul rutier să se bucure de o primăvară frumoasă şi lipsită de evenimente rutiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!