Romeo Daniel Lungu: ,,Avem unul dintre cei mai buni primari aici în sală,,

0

P.S.D. Valea Râmnicului a lansat candidaţii la funcţia de primar şi consilieri locali. Evenimentul a avut loc joi 11 aprilie a.c. la Centru Cultural din comună. Alături de primarul comunei, candidatul P.S.D. la funcţia de primar au fost reprezentanți de la județ precum senator Lucian Romaşcanu, deputat Romeo Lungu, vicepreşedintele C.J. Buzău Petre Adrian Robert, consilierul județean Stan Sorin Valeriu dar și primarul municipiului Râmnicu Sărat, profesor Sorin Cîrjan Sorin.

 

 

Lansarea candidaţilor a început la ora 16.00 când Marian Galbenu i-a primit călduros pe partenerul său de proiecte Sorin Cârjan primarul municipiului Râmnicu Sărat, pe reprezentanţii P.S.D. de la Buzău, pe viitorii consilieri locali dar şi pe locuitorii comunei Valea Râmnicului care l-au susţinut, îl susţin şi susţin întreaga echipă P.S.D.

 

 

Senatorul Lucian Romaşcanu şi deputatul Romeo Daniel Lungu au mulţumit primarului Marian Galbenu pentru implicarea în proiectele derulate la nivel de comună pe toată perioada mandatelor.

,,Vreau să vă mulţumesc pentru tot ceea ce aţi făcut … avem o echipă extraordinar de frumoasă şi la Valea Râmnicului şi la Râmnicu Sărat… Tot ceea ce facem şi ne interesează este spre binele oamenilor… Acesta este partidul care întotdeauna a avut proiecte şi a făcut lucruri pentru oameni… ,, a transmis senatorul Lucian Romaşcanu.

 

,,Avem unul dintre cei mai buni primari aici în sală … şi asta se vede în comunitatea în care trăiţi… Eu cred că pe 9 iunie la Valea Râmnicului vom avea un rezultat istoric … ,, a transmis şi deputatul Romeo Daniel Lungu.

 

 

Alături de locuitorii comunei şi de candidaţii la funcţiile de primar şi consilieri locali a fost şi consilierul judeţean Silviu Valeriu Stan.

 

 

Marian Galbenu a prezentat un film cu toate realizările bifate de-a lungul anilor în calitate de primar. Proiecte importante realizate pentru locuitorii comunei au fost derulate pe ecranul din sala Centrului Cultural. Printre ele aducţiunea de gaze naturale, asfaltarea, modernizarea sau construirea unor clădiri precum Primăria, Centrul Cultural sau Şcoala din satul Rubla ce va funcţiona ca Centru de zi pentru persoane defavorizate, persoane cu dizabilităţi şi bătrâni singuri.

 

 

Sorin Cîrjan a vorbit despre proiectele comune

 

Prezent la eveniment, social democratul Sorin Cârjan, primarul municipiului Râmnicu Sărat şi candidatul P.S.D. la un nou mandat de primar al Râmnicului, a luat cuvântul şi vorbit despre proiectele realizate în colaborare cu Marian Galbenu. Printre acestea, transportul în comun şi podul care se construieşte acum, ce face legătura între Râmnicu Sărat şi Valea Râmnicului, proiect ce aparţine U.A.T. Valea Râmnicului dar la care Primăria Râmnicu Sărat contribuie într-o oarecare măsură financiar.

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!