Sorin Cîrjan: ,,… să avem grijă împreună de acești arbori pentru a ajunge la maturitate!,,

0

Campania de plantare de arbori demarată la nivelul municipiului Râmnicu Sărat de autorităţile locale, a luat sfârșit zilele trecute.

 

În ultimul an au fost plantați peste 1000 de arbori în Râmnicu Sărat.

Aleșii locali au implicat în proiect și elevii unor unități de învățământ.

La final de campanie, primarul municipiului, profesor Sorin Cîrjan, face un apel către râmniceni.

 

 

 

,,Astăzi am finalizat campania de plantare de arbori pe care am inițiat-o la Râmnicu Sărat, cu o acțiune alături de elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială “Gheorghe Vernescu”. 

 

Ne-au fost de mare ajutor, ca în fiecare zi din această perioadă, lucrătorii de la spații verzi, oameni harnici și devotați muncii lor. Împreună am plantat peste o mie de arbori în ultimul an și le mulțumesc tuturor acelora care au făcut posibil lucrul acesta, elevilor și cadrelor didactice din școlile râmnicene, lucrătorilor ADP, TUC, Acvaterm, Poliției Locale, tuturor râmnicenilor care au răspuns invitației noastre! 

 

Vă îndemn, oameni buni, să avem grijă împreună de acești arbori pentru a ajunge la maturitate! Este important să-i și udăm, din când în când, pe aceia care se află în fața curții noastre! Astfel, sub ramurile lor, ne vom bucura de umbră în zilele fierbinți de vară!,, a transmis primarul municipiului Râmnicu Sărat, social democratul Sorin Cîrjan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!