Candidatul PNL la Primăria Bălăceanu, susţinut de doi foşti primari. Mirel Manea şi-a lansat candidatura la funcţia de primar în zi de sărbătoare şi şi-a anunţat consilierii locali

0

Duminică 28 aprilie 2024, în comuna Bălăceanu din judeţul Buzău a avut loc lansarea candidaturii la funcţia de primar din partea P.N.L., a fostului viceprimar al comunei, Mirel Ion Manea. Tototdată candidatul PNL şi-a lansat şi candidaţii pentru funcţia de consilier local. La eveniment au fost prezenţi: Adrian Mocanu, preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PNL Buzău, deputat Claudia Benchescu, senator Vlad Pufu şi prefectul de Buzău, Daniel Ţiclea.

 

La evenimentul oragnizat de Florii, candidatul PNL Mirel Manea, fost viceprimar al comunei Bălăceanu în perioada 2012-2016, s-a bucurat de prezenţa unui număr mare de susţinători.

Printre cei care îl susţin, se numără şi doi dintre foştii primari ai comunei Bălăceanu: Dan Florin Ionescu, primar în perioada 2004-2012 şi inginer Aurel Tulin primar în perioada 2012-2020, ambii candidaţi acum, la funcţia de consilier local.

 

 

 

 

De ce îl susţine inginerul Aurel Tulin pe Mirel Manea ?

 

Este o întrebare la care mulţi dintre locuitorii comunei Bălăceanu aşteaptă un răspuns concret. Asta, în condiţiile în care, la algerile locale din anul 2020, Mirel Manea, fără susţinerea fostului primar Tulin, a pierdut scaunul de primar la o diferenţă de 35 voturi, în favoarea actualului primar al comunei, Gică Geangoş. Iată răspunsul mult aşteptat de locuitorii comunei.

 

,,În ceea ce îl privește pe Ion Manea Mirel, o să mă repet și o să spun că o să acord tot sprijinul meu omului care poate duce mai departe viziunea mea pentru comuna Bălăceanu, cea mai înfloritoare comună din zonă.

Cât a fost vice a demonstrat că se poate implica, că este popular, că este alături de oameni.

În plus, îl apreciez că este bătăios și ambițios. Nu s-a lăsat descurajat după eșecuri, ceea ce înseamnă că este foarte hotărât să facă treabă.

Nu contest că am fost „la cuțite” în campaniile trecute, însă totul s-a desfășurat în limita bunului simţ. Nu ne-am implicat familiile, ci disputele erau pe idei și proiecte.

Am ales să candidez ca și consilier lical deoarece cred că ideile amândurora, viziunea noastră și determinarea comună chiar pot aduce beneficii enorme pentru comunitate.

Avem foarte multe planuri, idei și chiar ne dorim să ducem Bălăceanu la un alt nivel.” a declarat fostul primar al comunei Bălăceanu, inginer Aurel Tulin.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!