Candidații PSD la Primăria și CLM Râmnicu Sărat au trecut cu brio de verificările BEC. Sorin Cîrjan: ,,Noi suntem cei care îi unim pe oameni,,

0

Primarul municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan și echipa sa de consilieri au trecut cu brio de verificările BEC. Ieri 29 aprilie 2024, au depus documentele necesare pentru a candida la funcțiile de primar și consilier local din partea PSD la alegerile locale din iunie.

 

 

Alături de primarul Râmnicului au fost: viceprimarul Râmnicului, Florian Nicolae, senatorul PSD Liliana Sbîrnea, viitorii consilieri locali, angajații Primăriei, consilierul județean Sorin Stan, managerul Centrului Cultural ,,Florica Cristoforeanu,, Rafaela Predonescu care face parte și din echipa candidaților la Consiliul Județean Buzău condusă de Președintele PSD Buzău Lucian Romașcanu, Mihaela Popescu, managerul Serviciului Public de Asistență Socială, managerul T.U.C. și alți reprezentanți și angajați ai instituțiilor subordonate Consiliului Local Municipal.

 

 

După o verificare atentă a dosarelor, primarul municipiului Râmnicu Sărat, profesor Sorin Cîrjan și echipa sa de consilieri au fost felicitați de reprezentanții BEC.

 

 

După depunerea dosarelor la BEC primarul municipiului Râmnicu Sărat a organizat o conferință de presă în fața Primăriei.

A vorbit deschis despre alegerile din 89 iunie, despre echipa de consilieri PSD formată din medici, cadre didactice, ingineri, economiști și tineri harnici și muncitori.

Sorin Cîrjan a răspuns la întrebările jurnaliștilor prezenți la conferință. A vorbit despre așteptările pe care le are privitor la campania electorală și la modul în care consideră că se va desfășura.

Conform declaraţiilor primarului Sorin Cîrjan, PSD nu va face și nu va da curs la o campanie agresivă.

 

,,Din partea noastră nu va fi… Noi suntem cei care îi unim pe oameni pentru că nu eu am spus ci colegii mei și râmnicenii că eu sunt primarul care ne unește. Eu așa voi rămâne.,, a declarat Sorin Cîrjan.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!