Sfârșit tragic pentru o buzoiancă. A fost găsită carbonizată de echipajul SMURD

0

Noaptea trecută Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Neron Lupașcu” al județului Buzău a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament din municipiul Buzău.

La fața locului s-au deplasat 5 autospeciale dintre care: 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de intervenție și salvare la înălțime, 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanță SMURD, în sprijin fiind dislocată și o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean.

În urma recunoașterii la fața locului s-a constatat că flăcările se manifestă mocnit la o canapea, cel mai probabil izbucnind de la o lumânare uitată aprinsă. Incendiul a produs degajări mari de fum ce s-a extins doar în apartamentul afectat și nu s-a impus măsura evacuării blocului.

În interiorul apartamentului au fost identificate 2 victime.

Prima victimă a fost intoxicată cu monoxid de carbon, aflându-se în stop cardio respirator la momentul pătrunderii în apartament a fost resuscitată de echipajele SMURD și SAJ iar ulterior transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.

Din nefericire cea de-a doua victimă de sex feminin a fost găsită carbonizată.

Plutonier Vlăduț Pîrvu, purtătorul de cuvânt al I.S.U. Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!