„Manifest pentru bunici” organizat de P.U.S.L.

0

,,Seniorii României au dreptul la respect !,, susțin reprezentanții P.U.S.L.

Partidul Umanist Social Liberal, prin Organizația de Seniori, a organizat o masă rotundă cu tema „Manifest pentru bunici”, eveniment în cadrul căruia au fost discutate inițiativele P.U.S.L. în privința persoanelor vârstnice.

La eveniment au participat atât seniori, tineri, profesori, reprezentanți ai societății civile, reprezentanți ai pensionarilor militari sau din sistemul de ordine publică.

,,Crezul nostru este că toți bunicii din țara noastră au dreptul la o viață activă, în demnitate și siguranță, alături de familiile lor.

Provocările moderne în ceea ce privește întreaga societate au fost evidențiate de generalul Pavel Abraham, fost șef al Poliției Române, care a subliniat că asistăm la un „declin abrupt al societății românești, parte a unui proces de transformare la nivel global”.

Valorile umaniste, precum și principiul „omul potrivit, la locul potrivit”, pot fi parte din soluția la problemele actuale, a subliniat Generalul (r.) Mircea Mândrescu, care a vorbit despre necesitatea implementării unor soluții pe scară largă, prin utilizarea corectă și eficientă a resursei umane.

Ne propunem să organizăm și alte evenimente similare, mai ales datorită schimburilor excelente de opinii dintre prețioșii noștri invitați.,, a declarat Doina Pârcălabu, președintele Organizației de Seniori a PUSL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!