Primarul din Pătârlagele a alocat 150.000 lei pentru modificări la Liceul Teoretic ,,Radu Vlădescu,,

0

Primarul orașului Pătârlagele, Ion Gherghiceanu, în calitate de inițiator de proiecte al orașului, a prins în lista cu obiectivele de investiții pentru anul 2023 un proiect necesar Liceului Teoretic ,,Radu Vlădescu,,.

De asemenea, a obținut finanțare pentru „Reabilitare în vederea creșterii eficienței energetice a clădirilor publice – Liceul Teoretic Radu Vlădescu” – Corp C1, C2 și C3 ” prin Planul Național de Redresare și Reziliență Componenta 10 – Fondul Local – L.3 și ,,Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale, valoarea maximă eligibilă fiind de 6.753.549 lei.

Proiectul prevede extinderea sălii de festivități a Liceului și are o valoare de 150.000 lei. Suma prevăzută, alocată pentru efectuarea lucrărilor necesare, provine, în totalitate, din bugetul local.

Liceul este format din 22 săli de clasă, 6 laboratoare, o bibliotecă, 2 cancelarii, o sală de festivități, un cabinet de consiliere psihopedagogică, un cabinet pentru proiecte europene, o arhivă, 5 birouri, o sală de sport și un teren de sport. Toate spațiile sunt dotate cu LCD -uri și internet.

Unitatea de învățământ este prinsă într-un amplu proiect de dezvoltare instituțională pe perioada 2022-2026 iar susținerea venită din partea Primăriei, a primarului și a Consiliului Local sunt de bun augur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!