Investiții în Valea Lupului și Mărunțișu

0
Primăria Pătârlagele a stabilit obiectivele de investigații pentru anul 2023. Mare parte din proiecte vor fi finanțate din bugetul local. 
Există însă și proiecte cu finanțare din alte surse la care Primăria contribuie cu sume mici. Printre acestea se numără și un proiect cu o valoare de 1.431.880 lei privind ,,Reabilitarea, extindere și dotare unitate de învăţământ, modernizare drumuri locale și reabilitare și dotare grădiniță în satul Mărunțișu, orașul Pătârlagele, județul Buzău,,.
Un alt proiect de interes public prins în obiectivele de investiții pentru anul în curs este destinat locuitorilor din Valea Lupului și se numește ,,Reabilitare, extindere și dotare unitate de învăţământ Valea Lupului și modernizare drumuri locale Valea Lupului,,. Proiectul are o valoare de 19.250 lei.
,,Cu siguranță că ne vom agita să iasă bine, astfel încât comunitatea noastră să prospere și să creștem copii într-un mediu cât mai bun pentru a deveni adulți responsabili.
Vă mulțumesc pentru susținere, pentru constructiva critică și pentru răbdare.,, transmite primarul orașului Pătârlagele, Ion Gherghiceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!