Cum devine românul poet când aude de toalete

0

Starea degradată în care se afla toaleta din Parcul Central al municipiului Râmnicu Sărat, a fost deseori subiect intens dezbătut în mass media și pe rețelele de socializare. Primăria a dat start reabilitării.

De-a lungul anilor, multe persoane defavorizate din municipiul Râmnicu Sărat s-au ,,cazat,, cu strânsura de-o viață ce le încăpea în câteva bagaje, în câțiva saci pe care îi foloseau fie ca saltele fie ca perne, în toaleta din Parcul central al municipiului Râmnicu Sărat. În aceeași toaletă și-a găsit, în urmă cu câțiva ani, sfârșitul, un bărbat.

Mulți dintre râmniceni au sesizat autorităților problemele întâmpinate în încercarea de a folosi toaleta publică și le-au solicitat ani la rând să o reabiliteze și să soluționeze cumva situația persoanelor defavorizate pe care le găseau în toaletă ori de câte ori aveau nevoie să o folosească.

Zilele trecute, Primăria a dat start reabilitării toaletei. Au apărut și primele reacții din partea râmnicenilor. Unii chiar au devenit spontan inspirați și au compus câteva versuri.

Până la finalul reabilitării, Primăria a pus la dispoziția râmnicenilor două toalete ecologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!