Memorandum de cooperare cu Spitalul Universitar Gazi din Ankara

0
Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a semnat recent Memorandumul de cooperare între Spitalul Județean de Urgență Buzău și Spitalul Universitar Gazi din Ankara. 
Proiectul vizează perfecționarea unor medici neurochirurgi și dotarea cu aparatură medicală la cele mai înalte standarde, în scopul efectuării de intervenții chirurgicale complexe de neurochirurgie.
,,Investițiile în sănătate sunt esențiale și, cu fiecare proiect, cu fiecare reușită, creștem calitatea serviciilor medicale oferite. Mai sunt multe de făcut, nu ne vom opri, dar merită sărbătorit fiecare pas înainte. Pasul de astăzi este unul foarte mare și deschide orizonturi noi pentru Spitalul Județean de Urgență Buzău și pacienți.
Sunt mândru că Buzăul face parte din acest proiect și îi felicit pe managerul Spitalului Județean de Urgență Buzău, Claudiu Damian și întreaga echipă a Secției Chirurgie pentru implicare!
,,Excelență în neurochirurgie cu program de studii științifice și cercetare în domeniu – Cooperare România-Turcia-Marea Britanie” este denumirea proiectului, inițiat la începutul acestui an, de către Academia de Științe Medicale din România.,, a declarat președintele C.J. Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!