Cum se schimbă aspectul municipiului Râmnicu Sărat. Ucenicii angajați în toamnă la ,,Spații verzi,, la T.U.C. și angajații A.D.P. sunt în teren

0

Conform unui proiect de hotărâre adoptat de Consiliul Local Municipal Râmnicu Sărat spre sfârșitul anului trecut, organigrama și statul de funcții aparținând societății T.U.C. S.A. Râmnicu Sărat a suportat modificări.

Ucenicii de la Acvaterm S.A. au fost anganjați la T.U.C. iar acum lucrează de zor pentru a schimba în bine aspectul municipiului. 

 

 

Obiectul de activite al societății T.U.C.  S.A. a fost completat anul trecut cu un nou cod CAEN ce prevede ,,activități de întreținere peisagistică,,.

 

La nivel de societate a fost înființat un ,,Compartiment întreținere spații verzi,, care dispune de două posturi de conducere ,,șef formație,, și 60 de posturi de execuție ,,îngrijitor spații verzi,,.

 

 

Angajați în baza unui contract de muncă

 

Posturile au fost create special pentru cele 50 de persoane care au desfășurat activitate de ucenicie timp de 6 luni printr-un proiect asumat de U.A.T. Râmnicu Sărat, gestionat de societatea Acvaterm S.A.

 

Imediat după adoptarea proiectului şi înființarea noului compartiment, 48 de persoane din rândul ucenicilor au fost încadrate în baza unui contract de muncă la societatea T.U.C.

 

În prezent, sub atenta supraveghere a lui Mihai Duță, angajat ca şef formație, foştii ucenici execută diverse lucrări la nivel de municipiu.

 

Recent au curățat zonele de acces pietonal de la podul din apropierea fostei fabrici de țigarete.

 

 

Iată câteva dintre activitățile prestate de angajații de la ,,Întreținere spații verzi,, în primele luni de angajare, în anul 2023.

 

 

În acelaşi timp, angajații Administrației Domeniului Public, atent supravegheați de inginer Ciprian Barbu, șef serviciu sistematizare rutieră blocuri ANL și al serei de flori din cadrul Administrației Domeniului Public, au dat start la toaletarea copacilor dintre blocuri.

 

Ieri 06 ianuarie a.c., au lucrat de zor în cartierul Zona Pod.

 

 

 

Curând, cei 48 de angajați de la ,,Întreținere spații verzi,, vor fi împărțiți în două echipe, cea de-a doua avându-l ca şef formație pe Costică Roşca, fost jucător şi antrenor al Clubului Olimpia Râmnicu Sărat.

 

Locurile de muncă create la societatea  T.U.C. sunt subvenționabile prin A.J.O.F.M. pe o perioadă de 12 luni de la data angajării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!