Premierul Marcel Ciolacu: ,,Digitalizarea este principalul instrument prin care avem în vedere îmbunătățirea serviciilor publice și aducerea cât mai multor fonduri la buget,,

0

Premierul Marcel Ciolacu a avut astăzi o întrevedere cu delegația Băncii Mondiale condusă de Asad Alam, director regional pentru creștere echitabilă, finanțe și instituții pentru Europa și Asia Centrală. 

 

Menținerea stabilității economice a României în contextul actualei dinamici geopolitice este o prioritate a Guvernului și o strategie eficientă de atragere a investitorilor, a afirmat prim-ministrul. Șeful Executivului a prezentat setul de măsuri pentru combaterea  evaziunii fiscale, eficientizarea colectării și de reducere a cheltuielilor bugetare luate de Guvern.

 

”Digitalizarea este principalul instrument prin care avem în vedere îmbunătățirea serviciilor publice și aducerea cât mai multor fonduri la buget pentru a finanța programele sociale și de dezvoltare economică”, a subliniat prim-ministrul Marcel Ciolacu.

 

Reprezentanții Băncii Mondiale au apreciat atenția acordată de Guvernul României digitalizării pentru monitorizarea cheltuielilor publice și a arătat disponibilitatea de a oferi asistență autorităților române pentru atingerea obiectivelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!