Consiliul Județean Buzău dă start reparaţiilor, consolidărilor, modernizării și reabilitării drumurilor şi podurilor din județ

0

Consiliul Județean Buzău a adoptat recent o Hotărâre privind aprobarea pentru anul 2024 a Programului de lucrări de întreţinere curentă/periodică şi reparaţii, consolidări, modernizări, reabilitări pentru drumurile şi podurile aflate în administrarea Consiliului Judeţean Buzău și respectiv a Programului de lucrări de reabilitare, modernizare şi/sau asfaltare a drumurilor şi podurilor aflate în administrarea Consiliului Judeţean Buzău prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” și prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

 

 

A fost aprobat astfel programul de lucrări de întreţinere curentă/periodică şi reparaţii, consolidări, modernizări, reabilitări pentru drumurile şi podurile aflate în administrarea Consiliului Judeţean Buzău, prevăzut în anexele nr. 1, 2, 3 din Hotărâre, programul de lucrări de reabilitare, modernizare şi/sau asfaltare a drumurilor şi podurilor aflate în administrarea Consiliului Judeţean Buzău prin Programul Naţional de Investiții Anghel Saligny, prevăzut în anexa nr. 4 din Hotărâre, programul de lucrări de reabilitare, modernizare şi/sau asfaltare a drumurilor şi podurilor aflate în administrarea Consiliului Judeţean Buzău prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, prevăzut în anexa nr. 5 din Hotărâre și programul de lucrări de reabilitare, modernizare şi/sau asfaltare a drumurilor şi podurilor aflate în administrarea Consiliului Judeţean Buzău prin Planul Naţional de Redresare și Reziliență, prevăzut în anexa nr. 6.  Art.2 din Hotărâre.

Direcţia pentru Administrarea Patrimoniului şi Investiţii a Consiliului judeţean Buzău va aduce la îndeplinire prevederile hotărârii.

 

 

Lucrări de peste 18.000.000 lei

 

Conform Hotărârii vor fi reabilitate, modernizate sau consolidate drumuri județene și terasamente. Totodată vor fi efectuate și reparații capitale la podul de peste râul Buzău pe DJ 203K, km 127+550, Nehoiașu și consolidată zonă alunecătoare DJ 203L, km 23+300-23+675.

 

Astfel de lucrări vor fi efectuate în comuna Scorțoasa, pe DN 22 Lunca-Măcrina-Nicolești, în intravilanul satului Bâsca Rozaliei din Nehoiu, pe DJ 103R Scorțoasa – Vintileasca, pe DJ 202 la limita cu județul Vrancea și în alte localități din județ.

 

Valoarea totală a lucrărilor depășește 18.000.000 lei.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!