Medicul Adnan Al Aloul susține un nou workshop la Spitalul din Râmnicu Sărat. Operații laparoscopice în direct. Tema: ,,Tratamentul chirurgical laparoscopic al defectelor peretelui abdominal,,

0

Timp de trei zile, în perioada 01-03 Martie 2024, la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat se va defășura un workshop chirurgical laparoscopic la care vor participa chirurgi cunoscuți din Râmnicu Sărat, Buzău, Nehoiu, București, Hunedoara și Chișinău. Operațiile laparoscopice vor fi transmise live. Medici renumiți din țară și din Republica Moldova vor lua parte la eveniment.

 

 

Workshop-ul are ca temă ,,Tratamentul chirurgical laparoscopic al defectelor peretelui abdominal,,. Este un eveniment foarte important susținut de renumitul medic Adnan Al Aloul, șeful secției de chirurgie a Spitalului Municipal Râmnicu Sărat și coordonat de conf. univ. dr. Dan Ulmeanu, președinte al Asociației Române pentru Chirurgie Endoscopică și alte Tehnici Intervenționale și al Clubului Român de Hernie.

 

 

 

La eveniment vor lua parte  chirurgi cunoscuți din Râmnicu Sărat, Buzău, Nehoiu, București, Hunedoara și Chișinău dar și studenți la medicină.

Timp de trei zile la rând vor fi efectuate x intervenții chirurgicale laparoscopice.

Intervențiile vor fi transmise în direct din sala de operații pe monitoarele din sala de conferințe a Spitalului.

Alături de medicii chirurgi care vor opera în direct vor fi asitentele medicale de la chirurgie și bloc operator din Spitalul Municipal Râmnicu Sărat dar și patru asistente din alte unități spitalicești.

 

Dr. Adnan Al Aloul, șeful secției chirurgie a Spitalului Municipal Râmnicu Sărat.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!