Acum ! Trafic dirijat ! Șoferii sunt evaluați medical

0

În acest moment traficul este dirijat în Buzău pe Șoseaua Nordului urmare producerii unui accident rutier. Din primele date comunicate de subcomisar de poliție Ane-Mari Vrapciu, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Buzău, a avut loc o coliziune între două autovehicule. Două persoane implicate în accident sunt evaluate medical.

Coliziunea a avut loc între un autovehicul condus dinspre Ploiești către Focșani, de către un șofer buzoian în vârstă de 31 de ani și un autoturism care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un conducător auto de 48 de ani, din Iași.

Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi șoferi, care au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

UPDATE

Forțele pentru Operații Speciale Române Târgu-Mureș au ajutat șoferii implicați în accident.

,,Nu ne putem arăta fața, dar suntem întotdeauna cu inima deschisă pentru a ne ajuta semenii !

Eram la instrucție în apropiere de șoseaua de centură a Buzăului. Am alergat spre zona unde am văzut că s-au lovit mașinile și am făcut tot ce am putut la fața locului.Pregătirea noastră s-a dovedit a fi extrem de utilă. Unul din șoferi era înt-o stare critică, l-am menținut în viață până la venirea ambulanței.

Colegii noștri, operatori în cadrul Forțelor pentru Operații Speciale (FOS) din Batalionul 52 Operații Speciale Băneasa – Otopeni, au acordat azi primul ajutor unor persoane implicate într-un grav accident rutier care s-a produs pe Șoseaua Nordului, Buzău.

Militarii FOS au evaluat rapid situația și au oferit imediat ajutor celor doi șoferi implicați în accident.

Recuperare ușoară le dorim celor implicați în accident și felicitări colegilor noștri !,, au declarat reprezentanții F.O.S. Române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!